Střípek tvého obrazu
Kreslil mi růže
ten stříbrný měsíc
tančící na mořské hladině
Kreslil mi růže
ten lehoučký sen
malující úsměv na mých tvářích
Kreslil mi růže
ten měkkoučký plášť
chránící před ledovým větrem
Kreslil mi růže-
náhle jsem odjela
ale růže neuvadly
Přečteno 385x
Tipy 10
Poslední tipující: Danger, Radhuza, BArBArKO, Caracol, carodejka, TetaKazi, PANGÁSIUS, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (5)