Příměří..
Padají stíny
padá tma
spát nejde
ani
obejmout
duše je z
oceli
nejde lidství
zavrhnout
v kráse je vždy
něco
co bolí
Je tma
a není po kráse
v očích
vlastně
hledáme
víc
co nezdá se
...
je to
poselství
co ukrást
nedá se
...
mít
ve větvích
o
přestávce
v přestaveních
...
málo věřím
neumím se
modlit
u dveří
...
chci se rovně
dívat
a mít svědomí
bez otěží
...
věřit v to
co
jiní
nevěří
...
a buď tu
chviličku
...
ty co tvoje slova
osvěží
s kytarou
v rukou příměří
...
milující
Přečteno 330x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Labanda, Bíša, Markéta Hl., René Vulkán, Holis, Kubino 2, hašlerka, jedam, enigman, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)