Anotace: návštěva.. krásnější úsměv neexistuje..
nádhera.. kaštan-pukavec. .) ST
22.01.2014 17:31:00 | PacificTrans
ale no tak... proč pukavec?? na to jsou jiní adepti :-)) víme, víme :-)))
23.01.2014 09:32:09 | zelená víla
Kteří? *Rozhlídne se*
Myslím si, že někteří lidé jsou jako ty kaštany. Mají drsnou pichlavou slupku, ale dobré jádro.. což není Tvůj případ. Ne, nechci říct, že nemáš dobré jádro, to máš, ale nemáš tu drsnou slupku. :)
23.01.2014 10:30:18 | PacificTrans
každý máme svou slupku... já nejsem vyjímkou... a tu svou slupku mám ráda, někdy mi značí směry :-)
25.01.2014 23:38:11 | zelená víla
shrnu to do jednoho komentáře, vše co jsem dnes od tebe četla je za ST!
01.02.2010 21:01:00 | hašlerka