KDYŽ
Anotace: Jen taková úvaha
Když rozbiješ vázu,
zůstanou po ní jen střepy.
Když nezaleješ květinu,
bez vody uvadne ti.
Když do dlaní chytíš štěstí,
většinou odlétne ti.
Když rozbije se přátelství,
možná se jednou slepí.
Když podvede tě milý,
v hlavě zůstane ti smetí.
Když rozbije se manželství,
zůstanou po něm vaše děti.
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, labuť, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)