Probuzení
Anotace: Není nad probuzení do krásného rána
Sbírka:
Pláč andělů
Tiše , velmi tiše přichází…
Našlapuje po špičkách a tanečním krokem vplouvá
do křehkých bochánků vzpomínek podobných hedvábnému mechu
a kyvadlo slunečních hodin zatím rytmicky odkrajuje zbytky tmy
a svítání rve na kusy křídla děsivých nočních můr,
aby utopilo v křišťálové slze ranní rosy i poslední vlákénko pavučiny snů a touhy.
Tvá víčka se chvějí, když procitáš……….. Vítej…..
Přečteno 373x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., Kapka, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)