s obléhanou...
Anotace: houpy hou...život hrou...
motám se
zasažen ránem
kolem plotny
mimoděk olízl jsem
rozžhavenou naběračku
a vypálil si cejch na jazýčku...
ozbrojil jsem se
koprem
houskovým knedlíkem
do ruky popadl plácačku
a vyrážím
tam k té pevnosti
za městem
kde si tě vezmu
na mušku...
ostatní
házeli na stěny
hlínu a kamení
ale ty ses jen smála
měnila je na čerstvé květy
a pak jsi nabírala džbery
s perlivou vodou
a halekala
tak jen pojďte truhlíci
zahrajem si
na polévanou...
slabší jedinci zdrhli
a těch pár co zůstalo
koukali jako opaření
to když jsi vyskočila na sokl
podepřený deštníkem
a začala tančit
s figurálním polínkem...
zbytek úderníků
se pohledem
na tu krásu rozpad
a s šílenstvím v očích odtáh
já ale zůstal
dírou v plotě se protáh
na nádvoří
přímo proti tobě...
tys vzpurně pohodila hlavou
zasněně
přimhouřila kukadla
a řekla
ani se nehni zbojníku
mám tě na ráně
dokázals to
ale teď se vrať na kutě
a přijď zítra
ponoříme se do peří
v peřině
na shledanou...
Přečteno 390x
Tipy 47
Poslední tipující: Indigo, Sweet KiWi, floreciente, WAYWARD, Kapka, Bíša, Mbonita, Dota Slunská, Holis, Kubino 2, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)