Jen počkej!...
Vysvitlo slunce
a já mám myšlenky chrtí
stojím s ránem na startu
a nedočkavě se vrtím
vločky se kroutí
vibrují
chytám je do pusy
hraje Debussy...
prchavý dojem
roztržen
na ledové kusy
a čerti na flétny pějí
arabesky...
zapomenuté desky
u kašny vědění
barevných odstínů
zasnění....
o zeď mezi sebou
opření...
jsi jedna
co pronikla
druhem
vpíjíš se
prostupuješ
měníš....
kouříš
vodní dýmku
a vypouštíš kroužky...
skrze tebe
poznávám sebe
vidíš
moře pocitů
překonává brány časů
a lilipután s trianglem
na povozu se lvem
práská bičem...
jsme spolu...
Tingovaní...
Přečteno 432x
Tipy 57
Poslední tipující: šuměnka, Indigo, zvířenka, Sweet KiWi, floreciente, WAYWARD, Bíša, Markéta Hl., Mbonita, Dota Slunská, ...
Komentáře (13)
Komentujících (12)