Přátelé
Anotace: Tak jak jsem napsala tuhle báseň, tak vnímám ty, o kterých píšu.
Přátelé
Na cestě životem
Spoustu přátel jsem já poznala.
Jsou mým štěstím, zázrakem,
Za Ně bych já dýchala!
Oni jsou má rodina,
Co životem mě provází.
Z nichž pro mě většina
Nevyčíslitelnou cenu má.
Do ohně bych za ně ruku dala,
Vždycky bych já přísahala,
Že oni jsou to nejlepší, co znám,
Protože je strašně ráda mám!
Přečteno 412x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, ilona, lexus, Modrý Anděl
Komentáře (0)