Bláznem...
Anotace: Má nejstarší báseň o...ani nevím.
Když cítím se rozbitá na kusy,
když proudy těžkých slzí padají na zem.
V té chvíli připadám si jako blázen…
Když na tvář plnou smíchu se dívám,
když na nevyřčená slova kývám.
V té chvíli přestávám být bláznem…
Přečteno 285x
Tipy 5
Poslední tipující: Krahujec, Květka Š., Hazentla
Komentáře (1)
Komentujících (1)