Jizva na doživotí
Anotace: ...stačí letmý závan jejího dechu, aby si člověk uvědomil její stálou přítomnost...
Stahy srdce
až do mozku zní
nesnesitelný tlak
hlavu tříští...
tupý hrot
vteřiny osudu
ostrými třískami
rozerval duši
do krvavých cárů
a za mlhou slz
dává tušit
tmu budoucnosti...
přítomnost tvrdě
bez varování
srazila tě na kolena
do kleští
sevřela dech
a víc polomrtvý
než živý
v téhle chvíli
nečekáš nic...
nesnesitelně krutá
tichá bolest
bodá v ozvěnách
bezmocného
výkřiku
PROČ!
najednou mlčíš Bože...
Teprve čas
z jemných nitek
světlých okamžiků
utká pavučinu
na stažení rány
jejíž jizva
...nikdy nevymizí.
Přečteno 407x
Tipy 48
Poslední tipující: slečna.závist, susana načeva, Juraj Hrom, Vlk v rouše, Verena, whiolet, hypertenze, zelená víla, PANGÁSIUS, ilona, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)