To všechno
a to
co člověk nedokázal udělat
Zabijí život v oceánu jeho minulosti
Už neslyší zpěv velryb a smích delfína
Společníkem mu je jen
lodní šroub***
09.02.2010 22:45:00 | ROMAN LOHNERT
člověk si může připadat sám, i když poletí rychlostí 60 mil za hodinu... a fantazie a vzpomínky jsou to poslední, co mu zbylo:)
02.02.2010 14:44:00 | Vlčák z hor
..jenže ten to všechno popohání....
nuda je pro lidi bez fantasie..to ty nejseš...
jdi si zavýt na měsíc...
01.02.2010 22:32:00 | zvířenka