Listonoš
Stále ještě nacházím tvé vlasy,
ty dlouhé tenké střípky tvojí krásy,
když opatrně každý vkládám do koše,
jako bych s ním k Tobě poslal listonoše.
On nese pokaždé jiný smutný list,
tak ráda buď, že už nemusíš je číst.
Až i poslední Tvůj vlas projde košem,
já sám asi stanu se tím listonošem.
Donesu ti Lásko, poslední svůj list,
ten poslední z listů, které budeš číst.
Možná, že už kdysi dávno bylo dáno,
to co na stránkách listu bude psáno.
Hádej...
Přečteno 361x
Tipy 24
Poslední tipující: ilona, carodejka, Bíša, bejbyyyy, Holis, labuť, Psavec, zelená víla, Zasr. romantik, TetaKazi, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)