..Kráska a Zvíře..II.
Anotace: ..toto téma je natolik nápadité..že jsem to vzala z té jeho nejjednodužší stránky..známé nám všem!! :o))
Každá žena Kráska jest
a v každém muži Zvíře dlí..
Muži kráskami posedlí
jim pějí písně na počest..
Ke každé krásce zvíře kdesi
jen nesnadné je hledání..
když touha bortí vnímání
pak bývaj´ ve dnech temné lesy..
Tak milé Krásky..nespěchejte!!
Zvíře vás rychle zavětří..
a kouzlo zmizí dřív, než musí!!
A vy Zvířata..nezoufejte!!
Ač vůně letí povětřím..
ne každá ta..jenž hrdlo dusí!!
Komentáře (4)
Komentujících (4)