Start again
Anotace: let's start again
Zbortilo se,co se dalo,
chci znova začít bez šrámů.
Aby to tak nebolelo,
přežít vše-bez ŠRÁMŮ!
Zhojily se staré jizvy,
zapomněny byly křivdy.
Zakopaný hrob,
počat nový život.
Na nový začátek,
připijme si vínem,
pro nový začátek,
usínejme s vínem.
Otevřeme dveře,
do nich vstoupíme,
a všem jen zamáváme,
pro dobrotu,prosíc
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)