Bojím se toho co bude...
Anotace: každý má strach ...
Sbírka:
Naděje
počítám minuty
do chvíle,
než uvidím tě zase
bojím se,
že rozstřesu se
jako poprvé,
že bolest
chytnu v pase
a rozčísnu jí vlasy
bojím se toho setkání
asi
bojím se tebe
sebe
bojím se toho,
co bude
...
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (0)