Anotace: Jednou jsem takhle seděla s mojí Lollipop v kavárně...pak jí napadlo zapíchnout prst do jednoho z koktejlů na obrázku a vymyslet básničku na jeho jméno...tohle z toho vzniklo...Upozorňuji, že nic z toho na mě (snad) neplatí:o)
Z hajzlama nechci mít nic společného,od těch raděj dál.
30.05.2010 20:44:00 | Jeněcovevzduchukrásného