Kdo si hraje nezlobí ...
Anotace: Nedokončená..zatím rozpracovaná, jedu teď busem do prahy, tak nemám papír a tužku :) později ji dopíšu..
Sbírka:
Naděje
Cestičkou klikatou zvolna se dáme
mineme všechny bez pozdravu
bojím se trošku, když se teď chleba láme
proto se ztratíme někde v davu
Zdobíš můj prostor, jenž mi byl osobním
na tuhle cestu máme času dost
občas si myslím že pouze sním
že u tebe v hlavě, jsem jen pouhý host
...
Kdo tentokrát druhého ozdobí?
vybrali jsme si
přesto tápem pořád v kruhu
ale kdo si hraje nezlobí
...
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., labuť, pamp_elka, Agniezka, CRASH
Komentáře (0)