thunderstuck...
někdy mívám
záchvaty vzteku
nebo
naprosté ignorace…
jindy jsem
posedlý pořádkem
barvou
čísly
láskou
ovšem to co vnímám
jak přemýšlím
a proč se tak chovám
tímhle způsobem
je záhadou…
jednou raguji
podruhé ne
umím přerušit vnímání reality
a sledovat vnitřní film
tropím si žerty
dokážu promýšlet
a kamuflovat své reakce?..
schválně
můžete hádat
zda ano či ne...
Přečteno 353x
Tipy 47
Poslední tipující: šuměnka, Indigo, Sweet KiWi, floreciente, WAYWARD, Kapka, Bíša, Holis, Markéta Hl., zelená víla, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)