Slova, slova, slova
Anotace: Umíš také sofistikovaně mluvit?
Umíš lépe, nežli oni,
frázemí se ohánět?
Slova silná, jako hromy,
pod nimi se třese svět.
Nikdo neví, o čem mluví,
kde je pravda a kde blud.
Chytrá slova. Tím se chlubí?
Často zní jak prázdný sud.
Přečteno 421x
Tipy 30
Poslední tipující: bejbyyyy, Holis, Špáďa, Bíša, Mbonita, hašlerka, Churry, Psavec, 6thSun, nejsembásník, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)