seš lost...
vodní hodiny odlily poledne
a ze zvlněných dvířek
jedna po druhé
vystoupilo dvanáct dívek…
prošly kolem mne
v diskrétní úkloně
předaly svitek
s pozvánkou
a odplavaly
římským stylem
/asi motýlek/
na ostrovní letohrádek...
narazil jsem do zdi
kohoutek
a začalo prýštit víno
osedlal židli
a vyklusal na dvorek…
kolem proběhla
tlupa jednonožců
za nima nějaký klon
se zámkem
a botanickou zahradou
na hřbetě
já bezhlavec se zakřenil
obličejem na hrudním plátě
oblík se do plavek
začal kreslit
provokativně
linky co tvoří obrazce
a židle se sykavým vzdechem
složila do hada
aby se jí líp plazilo...
náhle
z kouřící špice
sestoupila Anděla
Hromnice
odděná do bíla
řekla jen
to by se ti líbilo
jen se netvař ty jeden jelimane
a posadila mne na křídlo...
jůůůů
hele my letíme…
ale počkat...to nééé...
zase na začátek…
Přečteno 377x
Tipy 50
Poslední tipující: Indigo, zvířenka, Sweet KiWi, šuměnka, floreciente, WAYWARD, Bíša, Holis, tvoje líčko. ale můj ďolíček, zelená víla, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)