Anotace: Nechal jsem se zlákat tématem, které zpracovali už Jarda a Skold5. Ona ale poezie je mrška, hned po prvnich verších si už šla vlastní cestou a neohlížla se na původní zadání. --- Ale je tu někdo, kdo dobře ví, proč tomu tak je :-)
A povedla se. Jen bych chtěl upozornit, že nejen já a Skold5, ale i mnozí další už přispěli svou troškou do mlýna.
Ještě k té poznámce (-je, -ě): Někdy tu člověk narazí na pravopisná zvěrstva. Jak má seriózně ohodnotit dílko, které se jmenuje třeba Zapomění či 2 skici podzimu?
08.12.2005 08:42:00 | JardaCH