děti revoluce
Jsme děti revoluce,
plody matky ovulace,
co se s revolučním smíchem
ztrácí v novodobém ráji
Jsme děti revoluce
v kolíbce ze sametu
a s revolučním neklidem
jste nás oslavili
Promiňte nám
Promiňte nám, vážení
staří, i ti nejmladší
že s láskou, tak jako vy,
seru, chčiju a
prdel si meju, tak jako vy,
jen trochu revolučně
a s neklidem v duši
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlčák z hor
Komentáře (2)
Komentujících (2)