Peklem do nebe
Anotace: na věčnosti si budeme všichni rovni ať ti co prošli světem v ráji nebo ti co jej zažili v pekle...
Žahvým peklem cesta slávy
z nezlomných oblouků je jeden pravý,
tváří v tvář nesmrtelnosti,
i cesta peklem znaví.
Už nepotkávám všechny; pravím:
"Kdo cestu peklem volí
spíš nebe dosáhne,
tam rány zhojí,
a náhle zjistí, že jen smrt
je tím co všechny spojí."
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Skalsky Pavel
Komentáře (0)