Anotace: Drobky pod stůl hází nám osud, ostatní vše je nicota. Alkohol ještě je! Holky jsou posud! Jsou ještě radosti života! (František Gellner) - pokus o inspirování se :)
Rád vidím svůj obraz v zrcadla,
přesvědčuji se o své nicotě...
:-(
Jiří senior
04.02.2010 20:43:00 | j.c.
Joj, jsou ještě radosti života :)
A těším se na to, co vymyslí Actafool :)
02.02.2010 23:08:00 | Hazentla
k tomu se přidám,ale pujde to těžko,Gellner,je Gellner,tohle moc dobrý...
02.02.2010 18:15:00 | Radek.oslov.Šafárik
Druhá parádní únorová básnička!:-) ST. Už bych měl taky něco vymyslet!
02.02.2010 18:07:00 | Actafool