prošlapaný koberec
Anotace: Existují vztahy, ve kterých se cítím jako rekvizita
Prošlapaný koberec
Řekl jsi že musím zmizet
Tak jsem se proměnila
v koberec
Zvláštní rekvizitu
tvé choré domácnosti.
Měla jsem
tišit kroky žen
která přijdou
Které se vrací
Každou neděli
Od rodičů
Rozdělit tvůj čas
spravedlivě
Mezi obědy a večeře
Mezi práci a odpočinek
Mezi hádky
A milování
Měla jsem tišit jejich kroky
Když budou přicházet
Jenže neumím létat
a tyto ženy byly hlučné
psice
s povahou německého
ovčáka
Žili jsme spolu
Několik generací
Všichni muži
Tvého rodu byli
Stejní
Snášeli se znamenitě
S roztoči
a
Zadupanými drobky
Od snídaně
Byli to talentovaní
muži bez vůle
končící
jako zahořklí
alkoholici
Pak dům změnil
Majitele
A mě konečně vyhodili
Pro nedostatek
Úcty ke starému
Harampádí
Přečteno 399x
Tipy 7
Poslední tipující: Ollie, Lukáš Rymeš, Koza, 6thSun, Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)