ZPOVĚĎ Z NÁVRATU
Anotace: /o věčnem hledání i ztrácení/ /
Jsem z dálky vracející se syn
jsem jako vítr,jsem jako dým
probuzené slovo bez naděje,
když láska z žalu ukrajuje
Všechny smutky co jen hasí
když se neopije
stokrát se vrací
stokrát odchází
jsem pro svět co mně schází
ten uniká a pak se plazí
jak svědomí,jak vrazi
krásné dochvilnosti
sounáležitosti
Jsem z dálky vracející stín
Jsem pozdě nenalezený syn
Přečteno 297x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, Bíša, Holis, Impresse, Markéta Hl., Le ver luisant, Psavec, Hazentla, hašlerka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)