"Hymna života"
Anotace: ...ráno jsem si začala broukat slůvka, co mně prolétla hlavou, tak nějak do rytmu a vzniklo toto... Vám přeji ten krásný a "bílý" život...
********************************************************
******************
********
Život je krásný,
a také vzácný,
tak ho žij každý den,
jak by byl jen jeden.
Život je smutný,
třeba nechutný,
i tak žij každý den,
jak by byl jen jeden.
Život je "bílý",
dobro jen sílí,
tak ho žij každý den,
jak by byl jen jeden.
Život je "černý",
zlu přímo věrný,
i tak žij každý den,
jak by byl jen jeden.
--------------------------
PROSTĚ ŽIJ...NA PLNO...
AŤ SVĚTLO...ČI TEMNO...
---------------------------
----------žij-----------
---------život----------
----------žij-----------
********************************************************
******************
********
Přečteno 387x
Tipy 25
Poslední tipující: malá slečna, zlomeny srdce, Bíša, Holis, hypertenze, Paulín, Pythonissa__, labuť, Psavec, hašlerka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)