Anotace: ... mám ráda slunce, to, které se odráží od bílé plochy má neskutečnou sílu :-)
Ano, bílá odráží vlastně celé spektrum barev... tak jako život všechny naše kladné i záporné emoce a zážitky...
05.02.2010 16:17:00 | Levandule
Pravdivé, moc hezky napsané, dílko které potěší i v mrazivém počasí:-)
05.02.2010 13:33:00 | sluníčko sedmitečné
došla jsem k poznání
lichého věštce
že život lehký
žije se
těžce
***
02.02.2010 21:11:00 | ROMAN LOHNERT