Srdce
Anotace: O srdcích a bolestech..
Smutná srdce jak tmavé chladné kameny v lidských tělech
netepou, dřou a zebou.
Lidské oči by do duší druhých vidět měly,
aby to smutné tvrdé srdce obměkčily.
A ne, aby ho ještě víc zatížily.
Lidé stárnou a radost ze života jim utíká.
To zlo, bolest a nemoc jim srdce zamyká.
Komentáře (0)