Okřídlená smrt
Anotace: Smrt. Někdy to poslední východisko ze světa.
Mezi supy jsi mršina.
Ten zápach zdechlin světem se prolíná.
Z tvého těla zůstanou jen oschlé kosti.
Ty pozůstatky lidského zla, zloby, zlosti.
Jak mladé a krásné tělo lehce zničit se dá.
A tak ten život z něj rychle vyprchá.
Ostré zobáky v maso klovají.
Tiché záhrobní hlasy zpívají.
Requiem pro tělo.
Jež pohřební rouškou svůj půvab zakrylo.
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: sestra-konec
Komentáře (4)
Komentujících (3)