Svatba s podzimem
Anotace: Krátké postesknutí
Nemocné srdce a svádění
trpkost psaní v ruce
o půlnocích trápení.
Řádek od řádku
myšlenka vadne
mysl v pořádku
ale duše chřadne
nad listem papíru
hlavu si lámu
chci život na míru
zatím mezi S a XL tápu
drobné radosti
velké i malé nesnáze
já ale nechci ty zdi
mě vadí mé hráze
toužím mít život poeta
projít Paříž i Prahu
chci být jako kometa
jednou za rok v davu
jen proletí a odlétá
místo žití
sedím a sním
vevnitř zuřivé vytí
navenek tichý splín
je to trapné kulhání
je to svatba z rozumu
vím, mé selhání
ale díky mému podzimu.
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Marz, WhiteSkull, sestra-konec
Komentáře (0)