Chladnější než vůbec kdy předtím
štíhlé prsty paní Zimy se mne dotýkají kabátem naskrz
a tak to zebe...
mrznou mi vlasy a zamrzá mi krk
zamrzá mi úsměv na rtech
zamrzá mi pouhá myšlenka
(na to dosud nepoznané)
mé srdce je také chladné
chladnější než vůbec kdy předtím...
Přečteno 363x
Tipy 25
Poslední tipující: ilona, Thesssinka, Zuzana Nečasová, hašlerka, TetaKazi, Vlčák z hor, malá slečna, jaňa, Jiparo, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)