Opuštěný ostrov
Jen jeden ostrov opuštěný,
bezcitně ožírán oceánem,
na věky lidmi zatracený,
bez lidí, bez citu, je s ním amen!
Po zrnkách tiše se rozpadá,
omílán slanými kapkami vody -
slzami , či mořem? Naděje uvadá.
Na nebi děsivé zní hromy.
A vítr posměšně vane
Od nikud nikam.
Dnes život se láme
a já místo boje, v koutě vzlykám…
Přečteno 313x
Tipy 14
Poslední tipující: Limák, ilona, Bíša, labuť, Psavec, hašlerka, WhiteSkull, jarmil, ...
Komentáře (0)