Anotace: brněnský toluenový král stále ještě žije, mozek už však má jak ementál, je to otřesný případ, chodící chemička!
Hmm, jak kdy včera jsme ho zas museli tahat ze šaliny, kde s plechovkou obtěžoval děti, je to otřesný případ!
16.02.2010 08:17:00 | Kubino 2