Sen
Anotace: soubor mých pocitů:)
Těším se na spánek,
na nejhezčí chváli.
Znám spousty pohádek
a zbožňuji víly.
Za záclonou z pavučin
pozoruji paprsky sluneční
jednou já se naučím,
že musíme být stateční.
V dešti si tančit
přes kaluže skákat,
z karet si věštit
a nic nevzdávat.
Křídla si nasadit
a jen tak se proletět,
ke studánce se psadit
do dálky se zahledět.
Napít se ráno
z kapiček rosy,
je to už dávno
co lidé chodili bosí.
Jen tak se projít
po matičce zemi,
nakonec dojít
a skončit v nebi..
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: 4LJFilip, ilona, Denael, Matty09
Komentáře (3)
Komentujících (3)