Když jsi, není co řešit
Oslovils me,
ptáš se čím?
Svým klidem
a svobodou,
co libě se mi
podbízí,
tvým zájmem,
co místy je
až patózní.
Inu,
zvykám si na to,
že jsem tak extra..
třeba překonám
i velkého Dextera..
Přečteno 251x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, Bíša, Holis, Psavec, devcatko z jetele, Mbonita, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)