Barunka
Anotace: dobrá hospodyňka pro pírko....
Veselá kopa,
co skáče flopa
pro pírko přes plot,
Barunka bez bot.
Plaňky si zvedla,
zkusila stredla,
koukaly prvosenky,
Barunka bez podprsenky.
V pokusu tajném
skákala horajnem,
jen lehký dotek,
Barunka bez kalhotek.
Za plotem louka,
pírko z ruky kouká,
a Prošek pantáta,
Barunka hambatá.
Komentáře (1)
Komentujících (1)