rádio loví...
poradili mu
jdi tam
a tak jde
i když neví kam…
poprosili ho
až tam budeš
přines nám to
tak to nese
i když neví co…
vzali ti to
a teď jsi zmatený
přešlapuješ
jako pták ruch
co lapá vzduch
z rozbité nádoby světa…
překládáš svícny
abys oživil světla
a přitom netušíš
že jsi hříšník
co prohlubuje tragiku
narušeného života…
víš
možná budeš
zajatá jiskra v hmotě
ležící pod nohama vozu
co se řítí do záhuby...
zkus si vyložit
hexagram proměny
zaměň písmena číslicemi
slova kombinacemi
věty se stanou formulemi
přízvuky a intonace
co vyvrací hory
a vysouší moře…
staň se spíkrem
co prosívá přívaly zvuků
řinoucích se z oblohy…
Přečteno 300x
Tipy 43
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Indigo, zvířenka, floreciente, Sweet KiWi, šuměnka, isisleo, WAYWARD, Kapka, Actafool, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)