mezidruhově
mnoho lidí se pokoušelo
proniknout do tvého srdce
snažíc se najít pravdu
v tajů plných končinách
země záhad
ona však není
názorem většiny
mnohdy vede
průsmyky pochybností…
tys jim je otvírala
k prohlídce blahoskloněná
ale uvnitř dál zůstala
nepřístupná…
rozpoutaní živlové
slepí nad přirozenou krásou
převtělení
mluvili jazykem podivným
kterému květina jako ty nerozumí
převlečení
sžíravou zvědavostí
jak oteplit tvé tělo
opomněli
že se to možná naučit dá
ale pak se stává
že pravý smysl uniká…
přitom stačí
vzdát úctu démonům vášní
najít ztracené cestopisy
na střeše světa
smontovat
převaděč spojitosti
a radovat se
společně
z volného nakládání
vlastních osobností…
s respektem
k zákonitosti
zlatým řezem
prokázat sympatie
nahodilosti...
já to poznal
že ty jsi
kořen i list...
usmála ses a řekla
dobrá
ale pst...
budu tvá
bezbariérová...
Stella Maris….
Přečteno 481x
Tipy 59
Poslední tipující: Juraj Hrom, drsnosrstej kokršpaněl, Indigo, zvířenka, Sweet KiWi, šuměnka, isisleo, WAYWARD, Actafool, Bíša, ...
Komentáře (15)
Komentujících (14)