JEN STVOŘITEL HLUBINY SRDCE TVÉHO ZNÁ...
KDYŽ K NĚM UDOJDE TVÁ MODLITBA,
ON JEDINÝ ZNÁ JI VYSLYŠET,
K JINÝM NEMUSÍŠ LKÁT SE
A V MODLITBĚ té obracet zrak svůj..
je tady a miluje tě
Stvořitel, Král Tvůj.
02.05.2018 11:49:19 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA