Chci..
Chci
konečky prstů brázdit cestu něhy
po tvých zádech
Chci
špičkou jazyku kreslit obrazy
obrazy z dob slavného Sokrata
Chci
pohledem zahltit tě chtíčem
abys nikdy nezapomněl
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: Denael, PANGÁSIUS
Komentáře (1)
Komentujících (1)