Tu dici
Anotace: Báseň kterou by asi napsal On mi.. Ale nemá ve všem pravdu..
Neruš mě a nech mě tak,
chci se s jinou objímat.
Jiné chci polibek dát,
jen s ní mám důvod se smát.
Už pro mě nejsi nic,
už tě nemám ani rád.
Hnusíš se mi čímdál víc,
tak si běž s jinýma užívat!
Nedokážeš věrná být,
hnusné tělo máš..
K*r*y jako ty se neumí změnit!!!
Každou trosku oš*k*š..
Celý rok jsi se nedokázala krotit,
každý kdo se na tebe usmál
hned mohl tvé polibky okusit
a za chvíli ti prsty do p*** dal!!
Už nikdy nebudeš ta Beruška,
co mi šeptá do ouška
sladká něžná slova.
I v těch lhalas znova!!
Už to nic neznamená,
když ti takhle říkám.
Je to jen změna jména...
Komentáře (0)