Parkem ...
Anotace: ... jda parkem šervůdem v půl pátý ráno ... (říká se sice, že srandy není nikdy dost, ale někdy je jí příliš; tak dávám zase jednu smutnou)
.
Jdu parkem nocí od tebe
V srdci mám zas dlahu
Sníh mne v botách nezebe
Za zády nechám Prahu
Každá cesta je trnitá
Zvlášť ta v centru města
Dnes mezi prsty mi unikáš
Jak bys byla dvoustá
Jdu parkem a oči se mi zalijí
Zas vláhou jako kdysi
Půjdu kde mne neznají
Vždyť konec je již nadohled
Ty už mojí nejsi
Ještě to zkusím. Snad naposled ...
.
Přečteno 336x
Tipy 28
Poslední tipující: Kapka, Maura, Bíša, Špáďa, Holis, Kars, Judita, hašlerka, enigman, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)