nehtová víla
Anotace: pro Markétku****
„ NEHTOVÁ VÍLA“
V království voňavém barev a laků,
Sedí tam víla v paneláku.
Nehtový prach sedá ji na víčka,
S úsměvem vítá tě střapatá holčička.
*
S kouzelnou hůlkou snad víla čaruje,
Barevnou duhou na nehty maluje.
Třpytivé kamínky do barev míchá,
Maluje štětcem a sotva dýchá.
*
Střapatý účes,šibalská očka,
Ta naše Markétka je prostě kočka.
Chviličku malou strávíš s ní čas,
Za měsíc přijdeš za vílou zas.
*
Přečteno 333x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Pevya, Jiří I.Zahradník, Bizkittka, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)