Poznání..
Anotace: .. život nás mění..
Láska. Má bílá víla jako sníh
a přišla noc plná krve, bolesti.
Život sfouknul mořem temný hřích.
Síla zvítězila nad temnotou.
Je bolest stálá, pustá, těžká a prázdná.
Lásko-vidím dětské oči plné slz a smíchu.
Ach, Má maličká.
Očí zavírám a chci být s tebou.
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (0)