Ke hvězdám
Vznesu se ke hvězdám
já nemám z toho žádný strach
na křídlech homoptéry
já rozvířím ten zemní prach.
Tam v nebeském tom tichu
já zamávám vám na zemi
tak svobodný a volný
jen oblažený veršemi.
Bez chmur a smutku
tak blažený a krásný cit
vždyť stačí jenom jedno...
aspoň trochu více chtít.
Přečteno 397x
Tipy 23
Poslední tipující: mkinka, jita.1965, TetaKazi, mírně kousavý králík, Hazentla, Kapka, Bíša, strawbery, Holis, toužím.jít.dál, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)