BUBLINKOVÉ ŠAMPÁŇO
Anotace: ...zase trochu jinak.
http://img5.rajce.idnes.cz
/d0508/2/2878/2878154_a2a3afa57f4802df2fa972a0d13eb7b2
/images/sampus.jpg
***
Hodiny zatlé
tíže samotu líže
touha prostá zámku zloby
zastávka na zámezí
čekárna pachů
hudba
oči tančí v potu tváře
kroky
lůžko v pelech odemkly
šepot touhou zní
intimní mlha z cigaret
ret na ret
nahatá těla pila … čpí
ráno zívavé
rozrození vilných snů
náhoda dost milá
dnů protržené přání dnes
s tebou mává ostošest
Dovi zajtra
Nie? Prečo?
***
Přečteno 305x
Tipy 34
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kapka, Bíša, Holis, Aťan, zenge, Dota Slunská, harmony, j.c., Kars, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)