Akt
Anotace: pro mého oblíbeného malíře Milana E.
Jednou jsem zkusil namalovat akt,
ač malíř nejsem a nemám vlohy.
Vzrušením chvěl se můj zažívací trakt
a třásly se mi nohy.
Nejistá ruka malíře amatéra,
v očích představa nahoty,
Afrodita,Athéna,Héra,
Božka i Máňa ze Lhoty.
Je těžké namalovat akt,
raděj se stanu hercem.
Jako malíř neuspěl bych,fakt.
Ani se svým krásným kosočtvercem
Přečteno 328x
Tipy 8
Poslední tipující: Mbonita, Psavec, WAYWARD, Žqáry, Churry, humus
Komentáře (3)
Komentujících (3)