Anotace: Báseň je o muži- Luciusi Malfoyovi- který čeká v cele na smrt a poprvé mu dochází, co spáchal... Ten kdo nezná aspoň trochu Harryho Pottera to asi bohužel nepochopí
To je nádhera... Krásně napsáno :). Úplně jsem až cítila jeho pocity. Parádní báseň.
05.11.2008 21:46:00 | Lostris Queen
Já teď opravdu nemám slov...Hrozně moc jsi mě potěšil a v tvých slovech se mi vrací smysl toho, proč píšu... Děkuju!!! Za všechny tvé komentáře.
01.10.2006 21:25:00 | Isobel
nekráti ani náhodou. Je to krásné tak jak je to napsáno. Jedinou výhradu bych měl ke sloce 3 od konce, ale i tak nech jí jak je. HP znám poměrně dobře - načteno mám vše co šlo sehnat. A vůbec pohádkdy taky zbožňuji. Jen je mi líto, že tady lidi chodí a rozdávají procenta u autorů, kteří píšou o hovně a takovou "ukázkovou" a vyvedenou a melodickou nechávají bez ohodnocení - no kdyby to šlo dám ti to tam rovnou 2x. - Líbí se mi jak píšeš - budu se k tobě vracet.
01.10.2006 20:09:00 | černočerný
Ahoj, moc pěkná báseň - hudební text? Já mám ve zvyku
dlouhé básně krátit na minimum. Zkus to zkrátit, myslím,
že tak víc využiješ svou slobní zásobu. Možná z tebe
bude druhej Clive Barker ale ve verších.
28.09.2006 18:52:00 | jehlaspichlas
Čauky Isobel,i když si myslíš že se mi to nelíbilo,je to opravdu pěkný.Sice bych k tomu nějaký výhrady měla,ale to sou jen takový drobnůstky.A navíc JÁ nemám co kritizovat.Je to ale opravdu pěkný.
At žije Lucius:)
10.12.2005 14:42:00 | Ioreth