O TOBĚ
Anotace: / ---//-/---/-..././
Zrcadlo to ukáže ti,
jak na pohled vypadáš,
do hlavy ti není vidět,
jen ty víš co v ní nosíváš.
Srdce tvý je tak nestálý,
láska ta pomalu mizí,
každý se o tebe popálí,
zítra si budete cizí.
Tvá duše hříchy zčernala
a horká krev ti proudí v těle,
až příjde onen soudný den,
bůch pošle tě nejspíš někam směle.
PS:V posledním verši a posledním řádku jsem to chtěla
napsat takto:bůch pošle tě nejspíš do pr.... !
Zdálo se mi to ale trošku vulgární :))
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: Eru Alonnar
Komentáře (1)
Komentujících (1)